دفتر انتظامي و امنیتی استانداري سمنان
ENGLISH
1395/10/12
معاون سياسي امنيتي و اجتماعي :
بهبود كيفيت آرد و نان مهم ترين خواسته مردم استان سمنان است


محمود قنبري در جلسه بررسي وضعيت كيفيت پخت نان استان در سالن غدير استانداري،
افزود: كيفيت اين ماده غذايي كه اصلي ترين محصول غذايي در سبد خانوار محسوب مي شود
بايد بهبود و ارتقايابد و مورد توجه مسئولان و نانوايان باشد.

وي با بيان اين كه مردم درباره كيفيت نان و نانوايان درباره كيفيت
آرد، گلايه هاي زيادي دارند و اين موضوع در مراجعه حضوري و غير محسوس بنده و
همكارانم و همچنين گزارشي به استانداري اعلام شده، اظهار كرد: با توجه به حساسيت
موضوع و مطالبه مهم مردم در اين بخش، استاندار خواستار تشكيل جلسات متعدد براي
بررسي اين مشكل و رفع آن شدند.

معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استانداري سمنان با بيان اين كه كيفيت
نان در شهر سمنان به نسبت ديگر شهرستان ها از كيفيت پايين تري برخوردار است، گفت: مسئله نان آن قدر داراي اهميت است كه در طول تاريخ برخي از حكومت ها
را دست خوش تغيير قرار داده است بنابراين مسئولان بايد بر كيفيت، قيمت و عرضه اين ماده
غذايي نظارت كامل و بيشتري داشته باشند.

قنبري، با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب نسبت به اين موضوع و
تذكرات پياپي ايشان در عرضه نان با كيفيت به مردم، اظهار كرد: بايد كميته بهبود
كيفيت نان با حضور متوليان و دستگاه هاي مربوطه تشكيل و راهكارهاي افزايش كيفيت
نان در اين كميته بررسي و به نتيجه برسد، ضمن اينكه از نظرات كارشناسان و صاحب
نظران نيز در اين كميته استفاده شود.

وي اضافه كرد: همچنين اين كميته بايد با همين كيفيت در شهرستان ها نيز
با رياست ادارات صنعت، معدن و تجارت تشكيل و موضوع بررسي شود.

معاون سياسي ،امنيتي و اجتماعي استانداري سمنان با بيان اين كه نظارت
در بخش نان و فرايند توليد بايد افزايش يابد،يادآور شد: با توجه به اينكه كيفيت
نان متاثر از عواملي نظير آرد خوب، نوع دستگاه هاي پخت، مهارت كارگران و استفاده
از خمير مايه خوب است و مجموعه اين عوامل مي تواند در بهبود كيفيت نان و يا عدم
كيفيت آن موثر باشد، بنابراين مسئولان و دستگاه هاي مربوطه بايد اين موارد را به
دقت مورد نظارت و بازرسي و پس از كنترل و انجام آزمايش هاي لازم، نتيجه آن را
اعلام كنند.

قنبري با اشاره به لزوم آموزش و مهارت لازم خبازان و كارگران نانوايي
ها و جلوگيري از تغيير پي در پي اين كارگران در نانوايي ها،اظهار كرد: نانوايان و
كارگران نانوايي ها بايد، مهارت لازم براي توليد نان با كيفيت را كسب و نسبت به
تهيه نان مرغوب براي مردم تلاش نمايند، ضمن اينكه اداره كل آموزش فني و حرفه اي هم
بايد فهرست افراد اموزش ديده در اين بخش را اعلام كند.

وي همچنين بر نظارت وكنترل ماشين آلات، ارتقاء دستگاه ها و تجهيزات
فرسوده نانوايي ها تاكيد كرد و گفت: در صورتي كه نانوايي ها به لحاظ فني مشكل دارند
بايد نانوايي سيار جايگزين اين نانوايي ها شوند تا پس از رفع مشكل دوباره فعاليت
خود را آغاز كنند.

قنبري درباره ضرورت افزايش تعداد نانوايي ها در استان نيزگفت: بايد مجوز صدور ايجاد نانوايي در مناطقي كه جمعيت بيشتري دارد در
دستور كار قرار گيرد.

وي خاطرنشان كرد: نظارت بر كيفيت آرد مصرفي، پيگيري رعايت دستورالعمل
هاي بهداشتي در سطح نانوايي ها، نظارت بر توليد آرد مرغوب توسط كارخانجات آرد
سازي، كنترل كيفيت و كميت نان عرضه شده توسط نانوايي ها، بررسي مشكلات در حوزه آرد
و نان استان و رسيدگي به شكايات و گزارشات مردمي، از جمله اموري است كه بايد مورد
توجه قرار گيرد و با جديت پيگيري شود.

در اين نشست كه فرمانداران و جمعي از مديران كل دستگاههاي اجرايي حضور
داشتند، درباره افزايش كيفيت نان، آرد و گندم و ديگر مسائل مرتبط بحث و تبادل نظر
شد.
تعداد بازدید: 8
امتیازدهی
میانگین امتیازها:0 تعداد کل امتیازها:0
مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0
ارسال نظرات
نام  
آدرس پست الکترونیکی شما    
توضیحات  
تغییر کد امنیتی  
کد امنیت  
 
آدرس پستي: سمنان - بلوار بسيج - استانداري سمنان - دفتر امور امنيتي و انتظامي  كدپستي استانداري: 3514799611    تلفن : 0232129201 و  0232129202  و 02333448672  دورنگار: 33449442
کلیه حقوق این پایگاه متعلق به دفتر امور انتظامی و امنیتی استانداری سمنان می‌باشد.
Powered by DorsaPortal